Intercooperació

Donem resposta a les demandes de les entitats i als projectes del territori facilitant processos, oferint assessorament, posant en contacte les entitats amb aliances clau, etc.

Les cooperatives no són ens aïllats entre si, sinó que cal que estableixin lligams i ponts entre elles per articular una economia més democràtica i ajutada a les necessitats reals de les persones. Facilitem processos de treball i de coordinació entre cooperatives, així com processos d’articulació i dinamització comunitària, local i territorial.

Fem accions destinades a generar espais d’intercooperació i treball en xarxa, amb l’objectiu de generar noves activitats econòmiques i llocs de treball.

En aquest apartat trobaràs algunes de les accions relacionades amb la intercooperació que hem organitzat des de l’ateneu al llarg del temps:

Índex:


Premi Besòs Cooperatiu

Coneix el Premi Besòs Cooperatiu, un certamen que vam celebrar durant l’any 2019 amb l’objectiu de premiar la millor cooperativa de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià.

+ info


Qüestionari d’impuls a la inserció sociolaboral al Barcelonès Nord:

Dirigit a les persones responsables de les àrees d’inserció sociolaboral de les diferents entitats del territori. A més, hi poden participar totes aquelles cooperatives vinculades a sectors estratègics que puguin ser susceptibles de participar en projectes d’inserció.

+ info

Participa-hi


Taules Territorials:

Les taules territorials són un espai obert a la participació de totes aquelles persones interessades en la intercooperació i l’economia social i solidària al nostre territori, el Barcelonès Nord:

2022:


2021


2020

Resum Taules Territorials de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord 2020


2019


2018


Notícies:

Aquí t’oferim un recull de totes les notícies i accions en relació a l’intercooperació al Barcelonès Nord en les que hem participat, col·laborat i/o co-organitzat!


Segell “Aquí assessorem l’Economia Social”:

Coneix les entitats i gestories del barcelonès Nord que han obtingut el segell “Aquí assessorem l’Economia Social”. El Segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que a través de l’Ateneu Cooperatiu realitzin la formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.


Diada del Cooperativisme al Barcelonès Nord:

Reviu la Diada que vam celebrar el dia 10 d’octubre de 2021 per celebrar el cooperativisme al territori!