Intercooperació

Les cooperatives no són ens aïllats entre si, sinó que cal que estableixin lligams i ponts entre elles.

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord volem afavorir els processos de treball i de coordinació entre cooperatives creient que és una acció imprescindible en la construcció d’una societat més igualitària.


En aquest apartat trobaràs algunes de les accions relacionades amb la intercooperació que hem organitzat des de l’ateneu al llarg del temps:

Índex:


Qüestionari d’impuls a la inserció sociolaboral al Barcelonès Nord:

Dirigit a les persones responsables de les àrees d’inserció sociolaboral de les diferents entitats del territori. A més, hi poden participar totes aquelles cooperatives vinculades a sectors estratègics que puguin ser susceptibles de participar en projectes d’inserció.

+ info

Participa-hi


Taules Territorials:

Les taules territorials són un espai obert a la participació de totes aquelles persones interessades en la intercooperació i l’economia social i solidària al nostre territori, el Barcelonès Nord:

2019 – 2020

Resum Taules Territorials de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord 2019-2020

2020 – 2021

Pròxima Taula Territorial 2022:

  • Pendent de programació.

Notícies:

Aquí t’oferim un recull de totes les notícies i accions en relació a l’intercooperació al Barcelonès Nord en les que hem participat, col·laborat i/o co-organitzat!


Segell “Aquí assessorem l’Economia Social”:

Coneix les entitats i gestories del barcelonès Nord que han obtingut el segell “Aquí assessorem l’Economia Social”. El Segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que a través de l’Ateneu Cooperatiu realitzin la formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.


Diada del Cooperativisme al Barcelonès Nord:

Reviu la Diada que vam celebrar el dia 10 d’octubre de 2021 per celebrar el cooperativisme al territori!