Entitats del Barcelonès Nord es troben per impulsar la inserció sociolaboral al territori

25 de març de 2021

El passat dimarts 23 de març, diverses cooperatives, associacions i fundacions es van trobar al local de l’associació Ca La Sisqueta de Santa Coloma de Gramenet per impulsar accions en l’àmbit de la inserció sociolaboral a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

En la jornada es van exposar les línies de treball sorgides de la Taula Territorial de l’ESS al Barcelonès Nord del passat 26 de gener. D’entre els àmbits a executar accions l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord ha efectuat durant els mesos de febrer i març entrevistes amb diverses entitats del territori vinculades a l’economia social i solidària que treballen realitzant accions formatives i d’inserció.

Fruit d’aquestes entrevistes aquest dimarts 23 de febrer s’ha realitzat una sessió col·lectiva on s’han compartit necessitats i oportunitats que es donen a les poblacions del Barcelonès Nord.

En el mateix sentit les entitats participants han exposat diferents idees de projectes que en un futur poden esdevenir projectes compartits, així com possibles intercanvis de necessitats i experteses en le sfeines de les diferents entitats.

La jornada va concloure amb la necessitat i voluntat de seguir teixint xarxa i concretant projectes per afavorir la inserció laboral en cooperatives i entitats de l’economia social i solidària.

Categories: