Segell “Aquí assessorem l’Economia Social” 2022

Formacions setembre-octubre 2022

Actualment el període per l’obtenció i per a la renovació del segell “aquí assessorem l’economia social” per a gestories està OBERT. Per a les gestories que ja tenen el segell d’edicions anteriors hi haurà una única sessió el dia 15 de setembre de 15:30 a 18:30 amb la qual obtindran la renovació. Per a les gestories i professionals que encara no el tenen hi ha una formació tècnica gratuïta amb la qual podran obtenir el segell, aquesta formació es farà en cinc sessions de 15:30 a 18:30 (menys la primera, més curta) del 20 de setembre al 4 d’octubre de 2022. Per obtenir el segell cal assistir a totes les sessions. Tant la sessió de renovació com la formació per l’obtenció es faran online.

Al Barcelonès Nord ja hi ha unes quantes gestories que van obtenir el segell i volem que cada vegada hi hagi més gestories preparades per fer-ho. Hem pogut comprovar que, per falta de formació, coneixements tècnics i experiència, les persones que han creat o volgut crear cooperatives no han rebut l’assessorament adequat de les seves gestories. I no volem que continuï passant. Aquestes formacions i aquest segell són un instrument per aconseguir-ho.

A continuació trobareu els continguts de la formació, enllaços per inscriure-us a les formacions de 2022 i informació ampliada sobre el segell.


Obtenció del segell “aquí assessorem l’economia social” 2022


Renovació del segell “aquí assessorem l’economia social” 2022


Un segell impulsat per la xarxa d’ateneus cooperatius

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, juntament amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, hem impulsat un segell de formació contínua anomenat “Aquí assessorem l’Economia Social” orientat a gestories i assessories del territori.

El segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que a través de l’Ateneu Cooperatiu del seu territori realitzin la formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.

Aquest permetrà la derivació, a les gestories participants, dels projectes detectats i de materials i recursos útils del moviment cooperatiu. 


Voleu saber-ne més?

A través d’aquest enllaç trobareu tota la informació sobre què és el segell i com obtenir-lo.

També hi podreu consultar el mapa amb les més de 70 gestories i assessories a tot Catalunya que ja disposen d’aquest distintiu.

A més a més, escoltareu de primera mà el testimoni de dues gestories cooperatives catalanes, La Qperativa i Mil Mans, a través del podcast on ens expliquen la seva experiència i per què és important disposar d’aquest segell.


El segell al Barcelonès Nord

Coneix les gestories del Barcelonès Nord que ja han obtingut el segell 2021!