Segell “Aquí assessorem l’Economia Social”

Formacions 2023

El període per l’obtenció i per a la renovació del segell “Aquí assessorem l’economia social” per a gestories i assessories OBRE de nou. Aquestes són les dates de l’edició de 2023.

  • Per a les gestories i professionals que encara no el tenen hi ha una formació tècnica gratuïta en cinc sessions amb la qual podran obtenir el segell. Per obtenir el segell cal assistir a totes les sessions.
  • Per a les gestories que ja tenen el segell d’edicions anteriors es fa una formació gratuïta d’una sola sessió amb la qual obtenien la renovació.

Tant la sessió de renovació com la formació per l’obtenció són totalment gratuïtes, es faran online i s’impartiràn gràcies a la col·laboració amb ALC Assessors, Gracer, Facto Cooperativa i Col·lectiu Ronda.

Al Barcelonès Nord ja hi ha unes quantes gestories que van obtenir el segell i volem que cada vegada hi hagi més gestories preparades per fer-ho. Hem pogut comprovar que, per falta de formació, coneixements tècnics i experiència, les persones que han creat o volgut crear cooperatives no han rebut l’assessorament adequat de les seves gestories. I no volem que continuï passant. Aquestes formacions i aquest segell són un instrument per aconseguir-ho.

A continuació trobareu informació ampliada sobre el segell.


Un segell impulsat per la xarxa d’ateneus cooperatius

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, juntament amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, hem impulsat un segell de formació contínua anomenat “Aquí assessorem l’Economia Social” orientat a gestories i assessories del territori.

El segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que a través de l’Ateneu Cooperatiu del seu territori realitzin la formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.

Aquest permetrà la derivació, a les gestories participants, dels projectes detectats i de materials i recursos útils del moviment cooperatiu. 


Voleu saber-ne més?

A través d’aquest enllaç trobareu tota la informació sobre què és el segell i com obtenir-lo.

També hi podreu consultar el mapa amb les més de 70 gestories i assessories a tot Catalunya que ja disposen d’aquest distintiu.

A més a més, escoltareu de primera mà el testimoni de dues gestories cooperatives catalanes, La Qperativa i Mil Mans, a través del podcast on ens expliquen la seva experiència i per què és important disposar d’aquest segell.


El segell al Barcelonès Nord

Coneix les gestories del Barcelonès Nord que ja han obtingut el segell

TAU Formar

Són una cooperativa de Santa Coloma de Gramenet especialitzada en formacions de tota mena, presencials i virtuals, amb especial èmfasi en l’àmbit dels idiomes, la informàtica, la digitalització i la formació a empreses. L’any 2023 ha renovat el segell.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a:


Tramitàlia TDA

Són una consultoria de Santa Coloma de Gramenet especialitzada en tràmits i gestió en temes d’estrangeria, fiscal, laboral, legal, empresarial, autònoms i pimes amb un gran equip d’experts assessors fiscals, laborals i comptables. L’any 2023 ha renovat el segell.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a:


Asesoría Pereira

Són una assessoria i consultoria integral d’empreses i particulars situada a Badalona amb més de 25 anys d’experiència, treballant per a empreses nacionals i internacionals i adaptant-se sempre a les necessitats puntuals de cada client. L’any 2023 ha renovat el segell.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a:


Asesoría Nápoles

És una empresa de Santa Coloma de Gramenet especialitzada en la prestació de serveis fiscals, comptables, jurídics i laborals, així com d’assessorament general a empreses i particulars. L’any 2023 ha obtingut el segell.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a:


Gestoria Rivero

És una gestoria de Santa Coloma de Gramenet que ofereix serveis fiscals, comptables, jurídics i laborals a PIMES, autònoms i particulars. L’any 2023 ha obtingut el segell.

Coneix-los i sol·licita els seus serveis a: