Acompanyament i assessorament

Assessorem i donem suport a noves iniciatives socioeconòmiques, així com per a la consolidació i el creixement de les ja existents.

Fem accions d’assessorament individual a mida per a cooperatives i entitats de l’ESS.

Teniu una idea d’emprenedoria col·lectiva? Oferim un servei d’assessorament especialitzat en cooperativisme i altres formes jurídiques de l’economia social i solidària.


  • Us donarem dia i hora amb un/a tècnic/a especialitzat/da.
  • A la primera visita farem una detecció de les vostres necessitats i realitzarem una orientació inicial del vostre projecte.
  • Podreu passar per un procés d’anàlisi de viabilitat de la vostra idea de negoci a través d’entrevistes individualitzades amb l’assessor/a especialitzat/da.
  • Tindreu informació i orientació especialitzada en la fórmula jurídica de cooperativa.
  • Tractarem amb especial atenció el vessant humà del vostre projecte grupal.
  • Us acompanyarem en la constitució i legalització de la vostra cooperativa o la forma jurídica més adequada a la vostra activitat.

Voleu obrir nous projectes o teniu dificultats per consolidar-vos? Oferim assessorament per fer plans de viabilitat per a nous projectes o per afrontar les dificultats de funcionament de les cooperatives ja existents.


Busqueu qui us agafi el relleu? Si voleu traspassar un negoci en marxa per jubilació o altres motius o si sou treballadors d’una empresa en risc de tancament, us assessorem per fer relleu cooperatiu.


Accedeix al formulari d’inscripció!