Bones pràctiques transformadores

Àgape, projecte d’acompanyament a la mapaternitat i criança

30 d'abril de 2024

El projecte que impulsa la cooperativa Àgora, desenvolupament personal de Santa Coloma de Gramenet neix com una extensió dels projectes propis amb Inimba Maternitat. La voluntat és contribuir al benestar de dones i homes que desitgen endinsa-se en el camí de la mapaternitat, de la criança conscient i respectuosa.

Ecosistema cooperatiu de Valls

22 d'abril de 2024

Bona pràctica inspiradora: l’articulació d’un ecosistema cooperatiu a Valls amb el propòsit de recuperar i activar econòmicament, social i cultural el centre històric de Valls.

Establint equips de treball en diversitat a Andròmines

26 de febrer de 2024

En la seva tasca d’inserció laboral de persones vulnerabilitzades, l’Associació social Andròmines fa que puguin treballar amb diferents equips i projectes, de manera que coneguin diferents entorns laborals, agafant experiència en diferents formes de treballar.

Passaport EDUNAUTA

25 de gener de 2024

BONES PRÀCTIQUES. Destaquem bones pràctiques del cooperativisme i l’economia social i solidària que poden ser inspiradores per altres organitzacions i…

Llegir +

Menjador solidari Gregal

13 de setembre de 2023

L’enfocament no assistencialista del Menjador Solidari Gregal, als barris de Besòs i Maresme de Barcelona són un cas de bona pràctica de com, des de l’autoorganització veïnal, resoldre les necessitats d’alimentació d’una gran quantitat de persones treballant activament per establir vincles i canviar la pròpia situació.