Divulgació, sensibilització i generació de coneixement

Divulguem i sensibilitzem a través d’actes, jornades, debats, sessions de treball i formacions específiques per així fer arribar l’ESS a més persones àmbits i sectors generant materials i eines.

Posem a disposició de les entitats, projectes, emprenedors i públic en general, eines per a la visibilització i difusió de les iniciatives i activitats vinculades a l’economia social i solidària través dels nostres canals com xarxes socials, la pàgina web, enviament regular de butlletins informatius i d’altres.


Fem accions com:

  • Comunicació i difusió a col·lectius específics: persones aturades, especialment dones, joves i majors de 55 anys; estudiants de formació professionalitzadora; persones empresàries properes a la jubilació o al tancament d’activitat, així com les persones treballadores per a la continuïtat de l’empresa mitjançant la constitució d’una cooperativa.
  • Edició de materials específics i difusió d’aquests.
  • Organització d’activitats de sensibilització o dinamització, així com tallers adreçats a joves estudiants de cicles formatius

Feu-vos visibles. Volem conèixer i donar a conèixer qui sou i què feu.

  • Ja sou al catàleg? El «catàleg de productes i serveis de l’ESS» mostra les iniciatives que hi ha al Barcelonès Nord; si no hi sou presents escriviu-nos i us hi inclourem.
  • Quines activitats feu? Comuniqueu-nos quines activitats feu i en farem difusió a través dels canals de l’Ateneu.

Estigueu al dia. Informeu-vos d’allò que fa i comunica l’ateneu.