Notícies

Tres itineraris per impulsar el cooperativisme i l’economia solidària

25 de gener de 2024

El suport de l’Ateneu cooperatiu a les persones que impulsen projectes de l’economia social s’organitza en tres itineraris adequats a si és una iniciativa que s’està posant en marxa, si s’està transformant un negoci existent o si és una cooperativa o entitat que ja funciona i que busca consolidar-se o iniciar nous projectes.

Establint equips de treball en diversitat a Andròmines

26 de febrer de 2024

En la seva tasca d’inserció laboral de persones vulnerabilitzades, l’Associació social Andròmines fa que puguin treballar amb diferents equips i projectes, de manera que coneguin diferents entorns laborals, agafant experiència en diferents formes de treballar.

Butlletí N.55

20 de febrer de 2024

Benvingut, benvinguda al nostre Butlletí N.55! Llegeix-lo Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem un nou butlletí d’Economia Social. En aquest…

Llegir +

Sessió informativa: Programa Treball i Formació – Línia ACOL

20 de febrer de 2024

Dimecres 6 de març de 2024 a les 10h del matí es farà una sessió informativa amb l’Associació ISIL a Santa Coloma de Gramenet per informar a les cooperatives, entitats i empreses que vulguin incorporar persones regularitzant la seva situació administrativa a través de la subvenció ACOL.

Subvenció ComunarESS per impulsar iniciatives comunitàries

16 de febrer de 2024

Subvenció ComunarESS per a associacions, cooperatives de consum sense afany de lucre i també per a iniciatives comunitàries sense entitat jurídica. Una subvenció que permet incloure despeses de contractació de personal, lloguers i reformes, inversió en maquinària i equipaments, entre altres.