Notícies

Tres itineraris per impulsar el cooperativisme i l’economia solidària

25 de gener de 2024

El suport de l’Ateneu cooperatiu a les persones que impulsen projectes de l’economia social s’organitza en tres itineraris adequats a si és una iniciativa que s’està posant en marxa, si s’està transformant un negoci existent o si és una cooperativa o entitat que ja funciona i que busca consolidar-se o iniciar nous projectes.

Vine a tramitar el Kit Digital!

2 de juliol de 2024

Píndola formativa el 8 de juliol a Badalona sobre la consolidació d’empreses de l’economia social i solidària i per ajudar a la tramitació del kit digital.

Butlletí N.60

1 de juliol de 2024

Benvingut, benvinguda al nostre Butlletí N.60! Llegeix-lo! Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem un nou butlletí d’Economia Social. En aquest…

Llegir +

Subvenció Singulars 2024 a projectes del cooperativisme i l’economia social i solidària

27 de juny de 2024

Fins a l’11 de juliol es poden presentar projectes singulars d’intercooperació entre cooperatives, creació de noves cooperatives i projectes de suport a les cooperatives i entitats de l’economia social i solidària. La Direcció General d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya ha obert, un any més, aquesta convocatòria de subvencions que reforcen el cooperativisme.

Osona Energia, agrupant les comunitats energètiques locals

21 de juny de 2024

Bona pràctica d’intercooperació a la comarca d’Osona on s’ha impulsat la creació de Comunitats Energètiques Locals en forma de cooperativa que s’agrupen en aquesta cooperativa de segon grau per mancomunar serveis.