Notícies

Tres itineraris per impulsar el cooperativisme i l’economia solidària

25 de gener de 2024

El suport de l’Ateneu cooperatiu a les persones que impulsen projectes de l’economia social s’organitza en tres itineraris adequats a si és una iniciativa que s’està posant en marxa, si s’està transformant un negoci existent o si és una cooperativa o entitat que ja funciona i que busca consolidar-se o iniciar nous projectes.

Butlletí N.58

30 d'abril de 2024

Benvingut, benvinguda al nostre Butlletí N.58! Llegeix-lo Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem un nou butlletí d’Economia Social. En aquest…

Llegir +

Àgape, projecte d’acompanyament a la mapaternitat i criança

30 d'abril de 2024

El projecte que impulsa la cooperativa Àgora, desenvolupament personal de Santa Coloma de Gramenet neix com una extensió dels projectes propis amb Inimba Maternitat. La voluntat és contribuir al benestar de dones i homes que desitgen endinsa-se en el camí de la mapaternitat, de la criança conscient i respectuosa.

Formacions especialitzades i tres itineraris per impulsar projectes de l’ESS

29 d'abril de 2024

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, estem contribuint a crear ocupació estable i de qualitat a partir de la creació de noves cooperatives i la consolidació d’iniciatives ja existents.

Cooperatives com Menta i Xocolata, Mel i Llimona o Jerónimas Room, han participat en les sessions gratuïtes d’acompanyament i formació per impulsar projectes de l’economia social, i construir alternatives que ajudin a viure vides més dignes i sostenibles als municipis de Sant Adrià del Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Agents d’inserció sociolaboral del Barcelonès Nord creen una aliança per fomentar l’economia social i solidària

29 d'abril de 2024

El passat 5 d’abril es va celebrar una trobada d’agents socials i econòmics del Barcelonès Nord que treballen en l’àmbit de la inserció sociolaboral i el foment de l’economia social solidària. Va ser en el marc d’una taula territorial organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord a l’Espai Obert Ca La Sisqueta de Santa Coloma de Gramenet.