Tres itineraris per impulsar el cooperativisme i l’economia solidària

25 de gener de 2024

El suport de l’Ateneu cooperatiu a les persones que impulsen projectes de l’economia social s’organitza en tres itineraris adequats a si és una iniciativa que s’està posant en marxa, si s’està transformant un negoci existent o si és una cooperativa o entitat que ja funciona i que busca consolidar-se o iniciar nous projectes.

L’Ateneu cooperatiu del Barcelonès Nord s’ha reorganitzat per tenir una major incidència en l’impuls del cooperativisme i l’economia solidària, agrupant la major part dels seus serveis en tres itineraris, adequats a l’estat dels projectes als quals dona suport. En tots tres itineraris la figura de la tutoria té un paper rellevant, una persona tècnica de l’ateneu que és la interlocutora per a les persones impulsores de cada projecte. Tot i que poden rebre formacions i assessorament de diferents persones, n’hi ha una que és la seva tècnica de referència.

Si teniu un nou projecte econòmic col·lectiu, podeu comptar gratuïtament amb el servei a la creació, que inclou la tutoria d’una persona de l’equip tècnic de l’ateneu, acompanyament en el vostre procés, informació a mida sobre recursos que us poden interessar i formacions. Consulteu el catàleg de serveis i els passos a seguir per rebre suport d’aquest itinerari.

Si sou una associació o una societat limitada que, com preveu la llei, voleu transformar-vos en cooperativa podeu comptar gratuïtament amb el servei a la transformació de l’ateneu. Si teniu una activitat econòmica que no voleu seguir i voleu passar el relleu a una cooperativa o coneixeu un negoci que plega i voleu prendre’n el relleu podeu comptar gratuïtament amb el servei d’acompanyament al relleu cooperatiu de l’Ateneu. Ambdós serveis inclouen la tutoria d’una persona de l’equip tècnic de l’Ateneu, acompanyament en el vostre procés, informació a mida sobre recursos que us poden interessar i formacions. Consulteu el catàleg de serveis i els passos a seguir per rebre suport d’aquest itinerari.

Si sou una cooperativa o entitat de l’economia social i solidària (associació, fundació, societat laboral, … ) que voleu enfortir el vostre, projecte podeu comptar gratuïtament amb el servei a la consolidació, que inclou la tutoria d’una persona de l’equip tècnic de l’ateneu, acompanyament en el vostre procés, informació a mida sobre recursos que us poden interessar i formacions. Consulteu el catàleg de serveis i els passos a seguir per rebre suport d’aquest itinerari.

Categories: Etiquetes: , , , , , , , ,