Notícies

Establint equips de treball en diversitat a Andròmines

26 de febrer de 2024

En la seva tasca d’inserció laboral de persones vulnerabilitzades, l’Associació social Andròmines fa que puguin treballar amb diferents equips i projectes, de manera que coneguin diferents entorns laborals, agafant experiència en diferents formes de treballar.

Butlletí N.55

20 de febrer de 2024

Benvingut, benvinguda al nostre Butlletí N.55! Llegeix-lo Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem un nou butlletí d’Economia Social. En aquest…

Llegir +

Sessió informativa: Programa Treball i Formació – Línia ACOL

20 de febrer de 2024

Dimecres 6 de març de 2024 a les 10h del matí es farà una sessió informativa amb l’Associació ISIL a Santa Coloma de Gramenet per informar a les cooperatives, entitats i empreses que vulguin incorporar persones regularitzant la seva situació administrativa a través de la subvenció ACOL.

Subvenció ComunarESS per impulsar iniciatives comunitàries

16 de febrer de 2024

Subvenció ComunarESS per a associacions, cooperatives de consum sense afany de lucre i també per a iniciatives comunitàries sense entitat jurídica. Una subvenció que permet incloure despeses de contractació de personal, lloguers i reformes, inversió en maquinària i equipaments, entre altres.

Butlletí N.54

30 de gener de 2024

Benvingut, benvinguda al nostre Butlletí N.54! Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us portem un nou butlletí d’Economia Social. En aquest cinquanta-quatrè…

Llegir +

Tres itineraris per impulsar el cooperativisme i l’economia solidària

25 de gener de 2024

El suport de l’Ateneu cooperatiu a les persones que impulsen projectes de l’economia social s’organitza en tres itineraris adequats a si és una iniciativa que s’està posant en marxa, si s’està transformant un negoci existent o si és una cooperativa o entitat que ja funciona i que busca consolidar-se o iniciar nous projectes.