Sumari 1ª Taula Territorial

20 d'abril de 2018

El passat dimecres 18 d’abril, es va celebrar la 1ª Taula Territorial d’Economia Social i Solidària de la comarca. La Taula va aplegar agents i entitats vinculades del territori de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, i va esdevenir un lloc d’intercanvi i d’altaveu de les necessitats del sector.

La reunió va tindre lloc a La Sargantana Badalonina amb l’objectiu principal de potenciar la visibilització de l’economia solidària, del mercat social i fer xarxa amb les diferents entitats participants; Àngels (empresa d’inserció laboral), Konexiona, Consorci Badalona Sud, CCOO, Fundació Integrament, Conreu Sereny SCCL, Fundació Germina, Atípics SCCL, Fundació Psique, Enbici, Associació el Garrofer i Serveis Territorials.

Entre les activitats més destacades, vam analitzar la realitat social actual, les potencialitats i oportunitats de les activitats econòmiques de l’eix Besòs: alimentació, sanitat, cures, instal·lació, etc. i es van tractar les eines de finançament actuals més eficaces i viables.

Un cop més, les entitats de l’Ateneu BNord; Fundació SURT, IMPO (Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació), Grameimpuls, La Sargantana Cooperativa, La Page Original, us donem les gràcies per la vostra participació.

Categories: