Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TERCERA Taula Territorial de 2021: Construïm l’ecosistema cooperatiu

Dimarts, 19 octubre 2021 a 18:00

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitzem la Tercera Taula Territorial de 2021 l’objectiu de la qual és fer balanç de la feina feta durant aquest curs passat, traçar estratègies compartides de futur i afrontar la construcció del futur de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord.

En aquest sentit es presentarà el recull d’accions realitzades i els àmbits de treball que s’han desenvolupat el darrer any, tot fent una valoració i diagnosi de la situació socio-econòmica en la què ens trobem al territori.

Tot seguit, i lligat amb la valoració i el debat que es generi, es plantejarà un punt obert d’eixos i accions estratègiques a desenvolupar de forma col·lectiva en la construcció de l’ecosistema cooperatiu, i de l’economia social i solidària, al Barcelonès Nord. L’objectiu definitiu de la jornada serà traçar les línies mestres de construcció del futur Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, com a servei públic i com a ens aglutinador del cooperativisme i l’ESS del territori.

La Tercera Taula territorial es realitzarà de forma presencial el 19 d’octubre a les 18h a l’espai de La Ciba de Santa Coloma de Gramenet.

Per a participar cal inscripció prèvia que podeu realitzar al següent enllaç


INSCRIU-TE JA!

Gratuït

La Ciba

Ps. de, Passeig de Llorenç Serra, 64,
Santa Coloma de Gramenet, Barcelona 08921 Espanya
+ Mapa de Google
934 62 40 92
Visualitza el lloc web de Recinte