Rebem la visita a projectes del territori de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives

9 de març de 2021

El passat 9 de febrer vam rebre la visita del Director General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, Josep Vidal.

Una representació del conjunt d’entitats agrupades de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord ens vam reunir per informar sobre els projectes que tenim en marxa, els assessoraments i accions que estem duent a terme, així com per traslladar inquietuds sobre les dificultats, necessitats i projeccció del cooperativisme a les poblacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Posteriorment a la reunió, vam poder visitar i establir converses amb diversos projectes cooperatius del territori. 

Primer, vam visitar els projectes de La Fàbrica Capfoguer -brewpub i obrador de cervesa artesanal-, Ca La Sisqueta -associació sociocultural- i Aberdeen -acadèmia d’idiomes-, dues cooperatives i una associació sociocultural de Santa Coloma de Gramenet immerses en projectes d’intercooperació en la dinamització d’un mateix espai de treball compartit.

Posteriorment, també a Santa Coloma de Gramenet, es va visitar la cooperativa L’Obrador de Gramenet, projecte d’obrador de pa artesanal i ecològic, creat amb l’acompanyament de l’Ateneu Cooperatiu.

Es va finalitzar la jornada amb una visita a les instal·lacions de la cooperativa Gramagraf, dedicada a les arts gràfiques en funcionament des de l’any 1985 i, actualment, amb presència al Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Categories: