2a Taula Territorial 2019 – Economia Comunitària

14 de juny de 2019

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitzem la 2a Taula Territorial de l’any, el dimecres 19 de juny a les 17.30 hores a l’Equipament Cívic de Sant Roc (Sala Groga).

En aquest espai de trobada entre entitats presentem temes d’interès pel territori que puguin donar un impuls a noves línies d’actuació per part de l’Ateneu per a enfortir l’economia cooperativa.

En aquesta ocasió posarem l’accent en l’economia comunitària, presentant una sèrie de projectes de temàtiques diverses però amb el fil comú del comunitari, de projectes que per les seves pràctiques contribueixen a la generació del mercat social.

Seguint el fil de l’anterior Taula territorial dedicada al finançament, comptarem a més amb la col·laboració de la Fundació Goteo, plataforma de crowdfunding amb una llarga llista de projectes comunitaris finançats.

Presentarem aquests projectes, debatrem com podem afavorir la seva aparició i consolidació i compartirem recursos entre les entitats assistents a la jornada mentre degustem un servei d’àpats a càrrec del projecte Cuchara.

Les persones interessades poden fer la inscripció a través del correu electrònic daniel@ateneubnord.cat, el telèfon 605791669 o bé omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç.

Aquesta xerrada s’emmarca en el programa d’activitats que l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitza per sensibilitzar sobre l’economia social i solidària al territori.

Categories: