Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRIMERA Taula Territorial 2022

Cooperatives del Barcelonès Nord, UNIU-VOS!

Dilluns, 7 març 2022 a 18:00 20:00

En el marc de les Taules Territorials que desenvolupem des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès nord, volem començar el 2022 plantejant un espai compartit de debat estratègic que ens ajudi a seguir avançant en el nostre propòsit de fer créixer l’activitat econòmica cooperativa al nostre territori.

Seguim treballant perquè l’Economia Social i Solidària sigui un referent socioeconòmic cada cop més potent al Barcelonès Nord i necessitem l’aportació i experiència dels que realment fan economia cooperativa.


COM FEM CRÉIXER L’ACTIVITAT ECONÒMICA COOPERATIVA AL TERRITORI? 

Aquesta és la principal pregunta que abordarem. Partint de l’experiència de cadascuna de les persones vinculades als diferents tipus de cooperatives del Barcelonès Nord volem i necessitem recollir reflexions i aportacions per perfilar on centrar els nostres esforços.

Més concretament, podem pensar en accions per reforçar el teixit cooperatiu ja existent i fer més fortes les cooperatives que ja hi ha i, també, com podem ajudar a crear-ne de noves. També, i molt relacionat, com podem impulsar la intercooperació entre projectes cooperatius per tal que es puguin generar noves activitats econòmiques. En definitiva, l’enfortiment de les cooperatives ja existents perquè esdevinguin referents i miralls per a la seva replicació.

Us convidem a participar de la taula territorial que es realitzarà el dilluns dia 7 de març a les 18 h al local de la cooperativa AMBICI, SCCL (Sant Isidre, 51, 08912 Badalona).

Per participar cal inscripció prèvia.


ORDRE DEL DIA:

18.00h a 18.15h – Rebuda.

18.15h a 18.30h – Breu explicació dels serveis de l’Ateneu Bnord i repàs de l’ordre del dia.

18.30h a 18.45h – INTRODUCCIÓ AL DEBAT: Representant d’un Ateneu Cooperatiu metropolità

18.30h a 19.30h – INICI DEL DEBAT: Com fem créixer l’activitat econòmica cooperativa al territori?

Alguns elements a tenir en compte en el debat:

  • Com podem enfortir les cooperatives ja existents?
  • Com podem crear noves activitats econòmiques i insercions laborals cooperatives?
  • És factible crear noves activitats econòmiques a través de la intercooperació? És la intercooperació un reforç per les cooperatives o acaba esdevenint una càrrega més?

19.30h a 19.45h – Conclusions.


Inscriu-te ja!

Gratuït

amBICI SCCL

c/ Sant Isidre, 51
Badalona, Catalunya 08912 Espanya
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte