Tallers d’economia solidària a l’Institut Ramon Berenguer i visita de l’Institut Doctor Puigvert a Capfoguer

27 d'abril de 2022

És una funció important de l’Ateneu cooperatiu oferir propostes tant a l’alumnat com al professorat de secundària, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior i universitats, amb la intenció d’apropar-los a  un nou model d’economia transformadora, social i solidària. 

Durant el mes d’abril de 2022 s’han fet col·laboracions amb dos instituts de Santa Coloma de Gramanet, el Ramon Berenguer i el Doctor Puigvert.

Tallers de Cultura emprenedora i cooperativisme a l’IES Ramon Berenguer

El dia 26 d’abril vam realitzar, en col·laboració amb Grameimpuls, dos tallers a l’IES Ramon Berenguer. Des de l’Ateneu, ens vam centrar a acostar l’ESS a l’alumnat i incitar-los a emprendre en clau cooperativa. Els tallers anaven dirigits a alumnes del cicle formatiu de jardineria i floristeria. Per tal de presentar una experiència empresarial cooperativista d’un àmbit d’activitat proper als estudis dels grups, la cooperativa La Sargantana va explicar el seu projecte a les vinyes de la Vall de Betlem.

Visita a Capfoguer de l’Institut Doctor Puigvert

L’1 d’abril un grup de primer de batxillerat de l’Institut Doctor Puigvert va visitar la cooperativa Capfoguer. La visita va tenir una primera part d’explicació del projecte i una segona part en què es van treballar dinàmiques per aprofundir en els valors i els principis cooperatius.


Per saber-ne més

Categories: Etiquetes: , , ,