Matinal Reempresa a Badalona

28 de març de 2022

Dijous 24 de març de 2022 l’Ateneu cooperatiu del Barcelonès Nord va estar present a la Matinal de Reempresa. L’acte, que es va celebrar al BCIN, reprenia el format presencial després de la pandèmia.

Representants de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van participar a la Matinal de Reempresa del Barcelonès Nord que es va celebrar al BCIN el dijous 24 de març de 2022. Un matí dedicat a la promoció del relleu empresarial, amb conferències, presentacions i sessions de matching per donar a conèixer projectes que estan disposats a “canviar de mans”.

Imatge

A l’acte, que va comptar amb la presència dels tinents d’alcaldia dels ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, el Sr. Àlex Montornès Torrecillas i la Sra. Blanca Padrós Amat, es va parlar de la reempresa com una forma d’emprendre que redueix riscos i manté el teixit empresarial, dos fets importants en l’ecosistema emprenedor del territori. Ambdós representants dels municipis van mencionar en les seves intervencions el conveni signat l’any 2020 amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i Reempresa per tal d’incorporar eines i metodologies d’assessorament en l’acompanyament de projectes de relleu en clau cooperatiu.

La jornada ha coincidit amb la presentació de la guia “Passa el Relleu” per conèixer com adquirir una activitat amb fórmules de titularitat col·lectiva com la cooperativa.

Els punts locals d’atenció de Reempresa al territori es troben a l’IMPO en el cas de Badalona i a Grameimpuls per al territori de Santa Coloma i Sant Adrià de Besòs. Hi podeu acudir i us assessorarem, tant si heu de comprar una activitat que estigui en funcionament, per poder-ho fer amb garanties, com si voleu iniciar un projecte cooperatiu des de zero.

Categories: