Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

2a JORNADA agroecològica: La recuperació de la vinya al Barcelonès Nord

Dimecres, 7 abril 2021 a 19:30

Des del passat mes d’octubre de 2020 diverses entitats i persones s’ha organitzat per desenvolupar jornades diverses sobre agricultura en espais metropolitans. Just el passat 25 de febrer de 2021 es va realitzar la darrera jornada de sensibilització amb dues experiències reeixides en l’àmbit de l’agroecologia al Barcelonès Nord: Conreu Sereny i Badacabres.

Seguint amb la programació d’activitats de sensibilització i coneixement, dimecres 7 d’abril de 2021 es realitzarà una nova activitat centrada a visibilitzar dos projectes  que treballen en l’àmbit de la recuperació de la vinya i la producció vitivinícola.

Per tal d’incentivar el sorgiment de nous projectes al territori que fomentin la producció agroecològica, el respecte amb el medi ambient i el cooperativisme des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord donem suport a aquesta jornada promoguda per Badalona pel Clima, La Sargantana, a Vi Orígens, i altres entitats i persones.

Dimecres 7 d’abril, a les 19.30h, de forma telemàtica podrem gaudir d’una sessió on comptarem amb dues experiències reeixides, en aquest cas a Badalona. Comptarem amb la participació d’Ignasi Niubó de la cooperativa La Sargantana i la vinya de la Vall de Betlem, que gestionen la vinya a Sant Jeroni de la Murtra. Per altra banda, participarà Josep Coll, de la Vinya de Can Coll i del projecte Vi Orígens de Canyet.

La jornada es realitzarà de forma virtual i cal inscripció prèvia. Un cop inscrits es facilitarà l’accès a través de la plataforma Zoom.


INSCRIU-TE!