Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Impulsem la Inserció sociolaboral al Barcelonès Nord.

Dimarts, 23 març 2021 a 10:00

L’AteneuBNord organitzem aquesta sessió col·lectiva dirigida a identificar i avaluar les diferents oportunitats que es donen al nostre territori per a la generació i impuls de projectes dirigits a la inserció sociolaboral.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, des de la 1a Taula Territorial de 2021 celebrada al gener del mateix any, té com a un dels seus principals objectius tractar l’àmbit de la inserció sociolaboral donant suport i impulsant projectes existents executats per les pròpies entitats del territori, així com també, explorant les possibilitats i oportunitats que hi puguin haver per a generar de nous, sorgits a través del principi d’intercooperació.

Aquesta primera sessió servirà per crear un espai comú de coneixença. A més, posarem en comú tot el treball realitzat per l’Ateneu Cooperatiu, tant cercant informació d’oportunitats que es donen en el territori, com sintetitzant la informació recollida en les diferents reunions realitzades amb les persones referents de les entitats amb major protagonisme en aquest àmbit. Finalment, podrem fer una primera valoració de quin poden ser els projectes seleccionats per a ser impulsats des de l’Ateneu Cooperatiu.

La sessió es realitzarà el proper dimarts dia 23 de març a les 10h a Ca la Sisqueta (Av. Santa Coloma, 104).


INSCRIU-TE

Ca la Sisqueta

Avinguda de Santa Coloma, 104
Santa Coloma de Gramenet, 08922
+ Mapa de Google