Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

JORNADA: Dues experiències d’agroecologia al Barcelonès Nord

Dijous, 25 febrer 2021 a 19:00

El passat mes d’octubre de 2020 diverses entitats i persones van encetar l’organització d’unes jornades sobre agricultura en espais metropolitants. Donant seguiment a aquestes jornades de sensibilització, el proper dijous 25 de febrer de 2021 es realitzarà una nova jornada centrada a visibilitzar experiències reeixides en l’àmbit de l’agroecologia al Barcelonès Nord.

Per tal d’incentivar el sorgiment de nous projectes al territori que fomentin la producció agroecològica, el respecte amb el medi ambient i el cooperativisme des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord donem suport a aquesta jornada promoguda per Badalona pel Clima, Conreu Sereny i Badacabres, entres d’altres.

El proper dijous 25 de febrer, a les 19h, de forma telemàtica podrem gaudir d’una sessió on compatrem amb dues experiències reeixides, en aquest cas a Badalona. Comptarem amb la participació de Dolors Clotas de la cooperativa Conreu Sereny, que gestionen horts ecològics a Sant Jeroni de la Murtra, entres d’altres. Per altra banda, participarà Francesc Teixidó, del projecte de ramaderia i producció artesanal Badacabres.

La jornada es realitzarà de forma virtual i cal inscripció prèvia. Un cop inscrits es facilitarà l’accès a través de la plataforma Zoom.


INSCRIU-TE!