Xerrada – Taller Regularització laboral de la persona migrada

21 de maig de 2020

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us proposem una nova activitat en línia on tractarem la situació legal en què es troba un sector de treballadors i treballadores amb dificultats per accedir als llocs de treball.

 

És el cas de les persones migrants i les problemàtiques amb què es troben per accedir a una feina i/o per poder emprendre projectes laborals des del món del cooperativisme. Aquesta situació, agreujada arran de la COVID-19, l’abordarem per tal de tractar les problemàtiques amb les que es troben també diferents entitats del territori a l’hora de fer acompanyament en la inserció laboral d’aquest sector de la població i amb la creació de projectes col·lectius. 

 

La formació tindrà lloc el pròxim dimecres 27 de Maig de 17 h a 19 h a través de la plataforma “Jitsi. Aquesta comptarà amb la participació de Fem procomuns SCCL,  amb Raquel Prado (professora de Dret d’Estrangeria a la UB).

Interessats podeu accedir a les INSCRIPCIONS. Un cop fet el registre se us farà arribar l’accés a la plataforma en línia.

 

Per a més informació podeu contactar amb:

Aitor Blanc

aitor@ateneubnord.cat

665036479

 

Us hi esperem!

Categories: