VilaEssCoop, l’escape room virtual i col·laboratiu!

12 de gener de 2021

Recupera el programa del Badalona TRES60 on us expliquem en què consisteix aquesta iniciativa

Recupera el programa sencer aquí (minut 1:42:23)

#VilaESScoop, la nova eina virtual i didàctica per apropar l’economia social i solidària a l’alumnat.


La Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya (XAC) us presentem una nova eina virtual i didàctica que us permetrà apropar l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme a l’alumnat, d’una manera col·laborativa, divertida, dinàmica i amena.

El joc està dissenyat pensant a oferir-vos una alternativa a les sessions  presencials, és un recurs que facilita la interacció a distància, fomenta el  treball en grup i presenta una atracció pels joves en ser una proposta  creativa, innovadora, actual i lúdica.  

És una proposta adreçada a l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius on participen en grups de 2 o 3 persones i que estarà disponible durant tot el curs escolar. Accesible des d’ordinador, mòbil o tauleta amb sortida de so o auriculars.

Us oferim la possibilitat de programar una trobada, presencial o virtual, i  crear un espai de debat reflexiu sobre la dinàmica del propi escape room,  per valorar-ne els coneixements adquirits i la satisfacció dels mateixos alumnes.  

El centre educatiu interessat a accedir al joc virtual, cal que us poseu en contacte  amb nosaltres per inscriure-us i sol·licitar-ne la participació. Un cop acceptada, us facilitarem la informació necessària amb els codis d’accés i  les instruccions bàsiques per dur a terme l’activitat. 

Per tot això i més informació, podeu contactar amb:

Paula Fort / 658 19 13 38

Isabel Gras Matthews / 685 505 235

educacio@ateneubnord.cat


A continuació us deixem un seguit de documents descarregables on us expliquem més àmpliament el funcionament del joc i donem resposta a les preguntes més freqüents.

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius, més a prop del que et penses!


PRESENTACIÓ


PREGUNTES FREQÜENTS


FUNCIONAMENT

Categories: Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,