Tallers formatius per a centres educatius sobre Economia Social i Solidària

19 de febrer de 2020

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord hem impulsat una nova oferta formativa en Economia Social i Solidària dirigida a escoles, alumnes i docents del Barcelonès Nord.

Aquests tallers formatius s’adrecen principalment a l’alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius perquè s’apropin a l’Economia Social i Solidària i descobreixin les principals eines que es poden utilitzar per crear empreses. Totes les formacions es faran a través d’activitats pràctiques perquè l’alumnat reflexioni i  entengui les bases d’aquest model econòmic.

Així mateix, tornem a impulsar les visites a cooperatives per tal d’aproximar a les estudiants a entitats locals que treballen dins del marc de l’Economia Social i Solidària. A més, tots els centres educatius interessats podran accedir a una formació sobre creació de cooperatives d’alumnes. Aquesta activitat pretén facilitar el coneixement del procés de creació d’una cooperativa formada per l’alumnat a través de la vivència real i l’acompanyament de les formadores.

Si esteu interessades o voleu rebre més informació, podeu contactar amb nosaltres a través de educacio@ateneubnord.cat

Categories: