Taller sobre la fiscalitat de les associacions

30 d'abril de 2019

El proper dimarts 21 de maig (de 15.30 a 19.30h) organitzem un taller sobre fiscalitat adreçat a les associacions del territori (Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besòs). La formació, que es realitzarà al centre d’empreses Can Peixauet (av. de la Generalitat, 99-101), donarà a conèixer a les persones assistents les obligacions fiscals i laborals de les associacions.

El taller serà impartit per especialistes de la cooperativa Coopdemà, experts en l’àmbit fiscal i laboral de les associacions i les cooperatives. A les entitats socials que hagin incrementat la seva activitat econòmica se’ls explicarà la possibilitats de convertir-se totalment o parcialment en cooperativa. De fet, les cooperatives permeten aconseguir el reconeixement social i fiscal de les organitzacions sense afany de lucre i amb activitat econòmica i, alhora, traduir de forma concreta la participació del seus membres amb un vot.

Les persones interessades en assistir al taller hauran de fer la inscripció a través del formulari que trobaran en aquest enllaç.

Categories: