Subvencions al comerç en Grames per a projectes destinats a fomentar el Comerç Social i Responsable

28 d'abril de 2023

S’ha obert la Convocatòria per a l’atorgament de SUBVENCIONS AL COMERÇ en Grames per a projectes destinats a fomentar el mercat de consum responsable i l’economia social i solidària, en el marc del Circuit de Comerç Social de Santa Coloma. Es tracta de la 7a edició d’aquesta convocatòria, que enguany augmenta el pressupost fins a, 150.000 Grames.

Poden demanar la subvenció les persones físiques i jurídiques que exerceixen activitats de comerç al detall, serveis i restauració en establiments ubicats en planta baixa, en parades de mercats municipals i en parades de mercats de venda no sedentària a Santa Coloma de Gramenet, i que compleixin criteris socials i de consum responsable (veure exemples*).

L’import màxim de la subvenció és de fins a 2.500 Grames (1 Grama té el valor de 1 Euro), i el termini de sol·licitud finalitza el 31 de maig de 2023.


Sessió formativa, requisit imprescindible:

Per a accedir a la subvenció cal participar a una de les següents sessions de formació tècnica i administrativa:

2 de maig de 2023, a les 11:00 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Plaça de la Vila 1).

9 de maig de 2023, a les 15:00 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Plaça de la Vila 1).

No hi ha inscripció, es presencial i d’assistència directa


*Exemples d’accions subvencionables:

1.    La venda de productes i serveis ecològics, de proximitat, de comerç just, etc.

2.    La compra a Santa Coloma de productes i serveis.

3.    La compra de productes o serveis a cooperatives.

4.    L’associacionisme local, social o cultural, i el patrocini d’entitats locals, socials o culturals.

5.    L’ús d’energia verda (renovable), el reciclatge, l’ús de materials i fonts d’energia de baix consum i les accions per a reduir l’impacte en el medi ambient com, per exemple, l’eradicació o reducció de materials de plàstic en favor d’envasos i embolcalls de paper reciclat.

Categories: Etiquetes: