Som Mobilitat amplia el servei a Badalona

19 de febrer de 2020

Som Mobilitat, la cooperativa que promou una mobilitat sostenible, amplia el servei a la ciutat de Badalona amb un segon vehicle, aparcat al costat del primer, al pàrquing de Pompeu Fabra (a tocar de l’estació de <Metro> del mateix nom).

Els cotxes estan aparcats i endollats a les places amb connectivitat elèctrica d’aquest pàrquing, gestionat per l’empresa Engestur (amb que Som Mobilitat ha signat un conveni de col.laboració), de manera que un cop algun soci n’ha fet ús es torna a carregar pel següent usuari.

L’accés als vehicles és molt fàcil i només cal instal·lar una aplicació al mòbil que permet l’obertura de la porta del cotxe i el seu tancament al finalitzar l’ús.

Per fer-se soci només cal fer una aportació de 10€ que permet accedir, no només als cotxes de Badalona, sinó també als de la resta de Catalunya.

Al següent enllaç s’hi expliquen les característiques del servei.

Hi ha moltes altres modalitats de contractació i pagament que es poden consultar al web.

Els cotxes tenen una autonomia d’aproximadament 240 km i en el preu del lloguer hi estan inclosos tots els conceptes: recàrrega de les bateries, assegurances, aparcament, neteges ordinàries, manteniments, cadiretes per a infants i els peatges bonificats a les autopistes de la Generalitat.

La facturació dels usos efectuats arriba al soci a final de mes com amb les companyies de serveis tradicionals (llum, telefonia, etc)

El grup local de Som Mobilitat ha començat a treballar per a ampliar la xarxa de serveis amb un altre vehicle al barri de Sant Antoni de Llefià.  Per això anima als ciutadans de Badalona a fer-se socis (actualment, una setantena). Així mateix, es posa a disposició de totes les empreses i associacions de Badalona per a que se sumin al projecte (Som Mobilitat ofereix serveis especials per a elles) i, des del seu àmbit, aportin altre tipus de beneficis a la ciutat.

Per a ajudar a posar en marxa més cotxes a Badalona o la resta de Catalunya es poden fer aportacions econòmiques accedint a aquest enllaç.

La missió de Som Mobilitat

Som Mobilitat pretén impulsar la mobilitat sostenible (compartida i elèctrica) per tal de reduir el nombre de cotxes, el soroll i la contaminació als carrers, amb l’objectiu de tenir més espai públic per al vianant, limitar el canvi climàtic i millorar la salut de les persones.

Som Mobilitat compta actualment amb més de 1.300 socis a tot Catalunya que poden accedir a la informació econòmica i social de la cooperativa i participar en la seva governança a través de les comissions de treball, dels grups locals i de l’Assemblea General.

Més informació

Sobre Som Mobilitat

https://www.sommobilitat.coop/

Per fer-se soci

https://www.sommobilitat.coop/formulari-fes-te-soci/

Per contactar amb el grup local

badalona@sommobilitat.coop

twitter @SomMobB

Ajudar a posar en marxa més cotxes a la resta de Badalona

https://www.sommobilitat.coop/crowdfunding/

Tarifes

https://www.sommobilitat.coop/tarifes/

Aplicació a Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=coop.sommobilitat.carsharing&hl=ca

Aplicació a Apple Store

https://itunes.apple.com/us/app/som-mobilitat-carsharing/id1332988058?mt=8

El cotxe de SomMobilitat entrant al parking de la plaça Pompeu Fabra, Badalona

Aplicació que permet llogar i compartir un vehicle elèctric amb els veïns i les veïnes

 

Categories: