Sessió informativa: ComunarESS, subvenció per impulsar iniciatives comunitàries

12 de febrer de 2024

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitzem una sessió per informar sobre el nou programa ComunarESS de la Direcció general d’Economia Social i Solidaria, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d’Economia i Treball de la Generalitat de Catalunya. Serà dijous 15 de febrer de 2024, a les 16h en format en línia.

Aquesta subvenció té la finalitat d’impulsar iniciatives d’economies comunitàries en forma de projectes autorganitzats orientats a satisfer les necessitats de les persones. Està dirigit a projectes sense afany de luce que busquin reforçar els vincles socials i comunitaris de caràcter solidari. Els projectes poden ser de diferents àmbits, com ara grups de consum, xarxes i mercats d’intercanvi, horts col·lectius, xarxes de solidaritat, l’aprofitament d’espais i infraestructures públqies, grups de criança, educació i cultura comunitàries i/o mitjans de comunició autogestionats entre altres.

En el cas d’aquest programa, sempre que sigui imprescindible per a l’assoliment dels objectius del projectes es permeten inversions (en mobiliari, equipaments, programari, vehicles, així com en immobilitzat, infraestructures i béns immobles) amb la intenció de consolidar experiències amb dificultats d’accés al finançament. Es pot optar a un màxim de 40.000€ i al Barcelonès Nord fins a un màxim de tres projectes.

Podeu accedir a les bases del programa en aquest enllaç


Categories: