Remprèn en clau cooperativa!

24 d'octubre de 2019

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord hem elaborat una guia audiovisual sobre tràmits i recursos per reemprendre en clau cooperativa. Aquesta és una de les accions que inclou la campanya de sensibilització que es desplegarà al territori per facilitar la creació de projectes d’economia social i solidària o incentivar que el traspàs de negocis comporti un canvi de la fórmula jurídica a favor de les cooperatives.

El vídeo resumeix en dos minuts les sis fases que cal superar per reemprendre un negoci, així com les eines i el recursos disponibles per fer-ho realitat. A més del vídeo, s’ha editat una guia en paper per donar a conèixer aquesta fórmula i incentivar la configuració de projectes d’economia social al Barcelonès Nord.


Les persones interessades en explorar aquesta possibilitat (reemprendre en clau cooperativa), poden adreçar-se a l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord a Santa Coloma de Gramenet (Avda. de la Generalitat, 99-101) o escriure un correu electrònic a ateneu@grameimpuls.cat o bé trucar al telèfon 93 466 52 24.


Descarrega’t la nostra guía per imprimir i remprèn en clau cooperativa!
Categories: