Qui crea a Badalona?

8 de juliol de 2019

Aquesta trobada neix de la proposta de l’Associació Cultural l’Independent de seguir amb els cicles “Qui pensa Badalona”, on es va col·laborar amb l’Ateneu. Cicles de debats iniciats durant l’any 2019 on es van posar sobre la taula temes d’interès de la ciutat com: l’habitatge, la mobilitat i el consum conscient, conjuntament amb els projectes propers que treballaven en aquests àmbits a la nostra ciutat.

Després d’aquesta primera experiència, valorada de forma molt positiva, es va voler seguir programant aquesta activitat. Aquest cop però amb la necessitat de visibilitzar la cultura i els projectes que la desenvolupen i gràcies, en part, a la campanya comunicativa de la Mobba i a experiències o projectes culturals d’interès pel nostre territori que no reben el suport necessari i amb els quals ens hem anat entrevistant com Ateneu.

El primer objectiu d’aquesta trobada serà programar entre totes una “acció cultural” que posi a debat la gestió Cultural a la ciutat de Badalona i la seva relació amb el territori alhora que per  una banda es visibilitzaven els projectes i les seves necessitats.

L’objectiu és enfortir i cohesionar el moviment cultural al mateix temps que s’enforteix cada un dels projectes que el conformen i articulen una xarxa de suport mutu, per generar eines, tenir una sola veu i visibilitzar-se.

A l’acte seràn presents entitats com La muba, el MOBBA i l’Associació Cultural l’Independent.

Si us interessa ser-hi i/o participar de l’acció podeu accedir a les inscripcions a través d’aquest enllaç.

Categories: