Qüestionari: necessitats formatives de les gestories, assessories i prescriptores de l’Economia Social al Barcelonès Nord

27 de setembre de 2021

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, programa adreçat a promocionar i consolidar l’Economia Social i Solidària als municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, ens posem en contacte amb vosaltres per demanar-vos que ompliu el formulari que adjuntem a continuació: 


Porta’m al formulari!

Com veureu, és un curt qüestionari on us preguntem, primerament, si la vostra empresa treballa o ha treballat amb entitats de l’Economia Social (cooperatives, societats laborals, fundacions, associacions) o si tindria interès de treballar-hi.

Seguidament, us demanem que contesteu en quins àmbits desitjaríeu rebre formació per a iniciar o millorar l’atenció i els serveis d’assessorament i gestió de les organitzacions de l’Economia Social a les que assessoreu i porteu la gestió. 

L’Ateneu Cooperatiu té com a eix de treball la facilitació d’eines, recursos i suport necessari a les prescriptores i professionals de l’àmbit de les assessories i gestories que prestin els seus serveis a entitats l’Economia Social. És per això que volem contactar amb les diferents gestories, assessories i consultories del territori per a fer una diagnosi de la seva relació amb l’Economia Social i quins són els recursos que l’Ateneu pot oferir per millorar-la. 

Us preguem que ompliu el qüestionari, ja que ens serà de molta ajuda per a desenvolupar la tasca en la identificació de mancances que pugueu tenir en relació a la vostra gestió diària i poder ajudar-vos oferint-vos recursos formatius .

A partir del dilluns 11 d’octubre en recollirem els resultats. 

Un cop rebudes les vostres respostes, desenvoluparem una oferta de tallers i formacions ajustades a les necessitats que hagueu manifestat, oferint-vos la participació a les empreses que hagueu mostrat interès en treballar amb l’Economia Social.


Per a més informació, no dubteu en contactar-nos a:

coordinacio@ateneubnord.cat

610381771

Categories: Etiquetes: , , , , , , ,