Oberta la convocatòria del nou programa de Comunalitats Urbanes

31 de gener de 2022

Oberta la convocatòria al programa del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya per donar impuls a nous projectes socioeconòmics d’ajuda mútua. Termini: 10 de març de 2022 [+]

Tràmits [+]

Animem a les cooperatives i entitats del territori a valorar la possibilitat d’accedir al programa de Comunalitats Urbanes que promou el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

El programa disposarà d’un pressupost de 5.940.000 €, en un període bianual, per a l’impuls de 15 comunalitats urbanes a 15 ciutats de Catalunya per a la creació i/o consolidació de noves iniciatives d’ajuda mútua i intercooperació, per a la millora econòmica i oferiment de formació permanent multi nivell.


L’objectiu del programa és :

Ajudar a la construcció de relacions i de projectes socioeconòmics d’ajuda mútua.

Crear mercat social de nous projectes econòmics i ocupació de proximitat.

Estendre els valors i les pràctiques de l’ajuda mútua, de l’economia social i solidària, del dret a la ciutat i de la participació directa de la ciutadania.

L’entitat sol·licitant haurà de ser una cooperativa o una entitat d’economia social. Les propostes que es presentin han de ser mínim de 4 organitzacions que posen ser:

Agrupació o associacions de comerciants

Associacions de veïns o associacions amb activitat no empresarial

Cooperatives

Empreses o entitats de l’economia social i solidària

Ajuntaments

Oferim l’acompanyament i suport de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord per fer-ho possible. Si esteu interessades i/o voleu més informació podeu contactar a coordinacio@ateneubnord.cat


Més informació / Per descarregar les bases

Categories: