PRIMERA TROBADA PER CREAR LA TAULA TERRITORIAL D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA DEL BARCELONÈS NORD

6 de juny de 2017

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitza aquest dimarts la primera trobada preparatòria amb vistes a crear la Taula Territorial d’Economia Social i Solidària de la comarca. La Taula aplegarà els agents vinculats amb aquest àmbit del territori – Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besòs – i vol esdevenir un lloc d’intercanvi i l’altaveu de les necessitats del sector.

La reunió d’aquest dimarts s’ha convocat al Centre Cultural El Carme de Badalona (18h). L’acte servirà per presentar el projecte de l’Ateneu i abordar la innovació social com a resposta econòmica i social del Barcelonès Nord. La trobada clourà amb una conferència sobre economia social i solidària a càrrec d’Up Social.

Nínxols d’ocupació

Detectar els nínxols d’ocupació existents al Barcelonès Nord en l’àmbit del cooperativisme i l’economia social és el principal objectiu de la Taula. La Xarxa d’Economia Social i Solidària del Barcelonès Nord, la Federació de Cooperatives, La Sargantana, Capfoguer o La Page són alguns dels actors que participen en aquest procés. La Taula està oberta a qualsevol iniciativa de l’economia social i solidària del territori.

Les persones interessades en obtenir més informació sobre aquest projecte poden enviar un correu electrònic a ateneu@grameimpuls.cat.

Categories: Etiquetes: , , , , , ,