Presentació del llibre “Ciutats Cooperatives”

5 de juliol de 2018

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, a través de Grameimpuls, organitza el pròxim dimecres 11 de juliol a les 18h la presentació del llibre “Ciutats Cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana”, publicat per l’editorial Icària.

En aquesta obra el sociòleg i cooperativista Ivan Miró farà una explicació sobre com les ciutats poden treballar al servei del bé comú, afrontant les necessitats econòmiques, socials i culturals de la ciutadania. Dibuixos d’escenaris per passar del somni d’una ciutat al servei del bé comú a una realitat urbana cooperativa, ecològica, solidària i feminista. Allò que ell denomina “la Ciutat Comuna”.

Durant l’acte també s’aprofitarà per presentar l’activitat del “Pol Cooperatiu del Besòs”, a la qual l’Ivan participa com a dinamitzador. L’Ivan, soci de la cooperativa La Ciutat Invisible, és també coautor de El impasse de lo público, Les cooperatives obreres de Sants, Construint municipi des dels moviments socials i De la protesta al contrapoder, entre d’altres títols, i participa a l’Assemblea de Barri de Sants des de 1997.

La Presentació del llibre es realitzarà a les 18 h a la sala Ca la Sisqueta (Avinguda de Santa Coloma, 104) de Santa Coloma. L’acte és gratuït i d’accés lliure, amb aforament limitat.

Categories: