Presentació Ateneu BNord 2018_2019

16 de novembre de 2018

El proper dijous 22 de novembre a partir de les 10 h, organitzem la presentació institucional de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord 2018-2019, que tindrà lloc a l’escola de restauració Santa Coloma – Canigó (ERESC), Prat de la Riba, 171 (Edifici Canigó), de Santa Coloma de Gramenet.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i que compta amb l’aliança de diversos actors públics i d’altres representatius de l’economia social del territori. L’Ateneu vol ser un espai de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva amb l’objectiu de visibilitzar l’economia solidària i cooperativa. A més, pretén fomentar la creació de noves empreses de l’economia social i generar riquesa i ocupació de qualitat al territori.

L’Ateneu realitza accions d’informació, formació, assessorament i acompanyament a persones, projectes i cooperatives. Accions que cerquen fomentar un nou model productiu i fer visible les experiències i bones pràctiques de l’economia social i cooperativa del territori.

En l’inici aquest tercer curs d’activitat de l’Ateneu, volem renovar el compromís de les entitats agrupades que conformem l’Ateneu i ho fem amb el suport actiu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de les ciutats de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Per això comptarem amb la presència de l’Hble. Sr. Chakir El Homrani Lesfar, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, l’Alcadessa de Santa Coloma de Gramenet, Il·lma. Sra. Núria Parlon i l’Alcalde de Badalona, Il·lm. Sr. Àlex Pastor.

Si vols ser-hi, omple aquest formulari d’inscripció. Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència i suport. Ens veiem el 22!

Per a més informació

Categories: