OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA INCORPORACIÓ DE PERSONES A SOCIETATS COOPERATIVES

6 de juliol de 2017

La convocatòria de subvencions per a la incorporació de persones a cooperatives i societats laborals ja s’ha obert. Aquestes ajudes oscil·len entre els 2.000 i els 7.000 euros en funció del perfil que s’hi incorpori. Grameimpuls, com a entitat participant de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, ajudarà a les persones interessades a tramitar aquestes subvencions. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 3 d’agost.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies impulsa aquest programa d’ajudes. Les subvencions tenen com a objectiu finançar part de la incorporació de socis o sòcies treballadors/ores o socis o sòcies de treball en una cooperativa o societat laboral, inscrita al registre corresponent i amb activitat o seu social a Catalunya.

Dels 2.000 als 7.000 euros.

Les ajudes, que oscil·len entre els 2.000 i els 7.000 euros, s’atorgaran per a les incorporacions realitzades entre el 17 de juliol del 2016 i el 30 de juny de 2017. En aquest sentit, per incorporació de socis (homes) d’entre 30 i 44 anys, l’import màxim subvencionable serà de 2.000 euros; per a socis (homes) menors de 30 anys o més grans de 45, un total de 3.000 euros. Pel que fa a la incorporació de sòcies, les ajudes arribaran als 5.500 euros i fins a 7.000 euros per a la incorporació de soci/es amb discapacitat. Podeu consultar tota la informació relativa a les ajudes en aquest enllaç.

Des de Grameimpuls, com a entitat participant a l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, us ajudem a tramitar aquestes subvencions. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic ateneu@grameimpuls.cat o mitjançant el número de telèfon 93 466 52 24. Les sol·licituds s’han de lliurar en qualsevol de les Oficines de Gestió Empresarial (OGE).

 

Categories: Etiquetes: , , ,