OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS AMB ‘GRAMES’ ADREÇADA A ESTIMULAR EL COMERÇ LOCAL

27 de juliol de 2017

L’Ajuntament de Santa Coloma ha obert la convocatòria d’ajuts amb grames destinada a estimular el comerç. Es destinaran 90.000 grames (una grama equival a un euro) per subvencionar despeses d’obertura de nous comerços, activitats de serveis de restauració, despeses d’activitats en general que vulguin aplicar criteris de compliment de consum responsable i despeses d’innovació en locals buits situats a l’entorn del Mercat Sagarra. Les sol·licituds s’han de presentar abans del 30 de setembre.

La subvenció cobreix despeses fins a 1.000 grames en concepte de taxes municipals per a l’obertura de l’establiment comercial a Santa Coloma (entre l’1 d’octubre de 2014 i el 30 de setembre de 2017); fins a 1.000 grames en despeses d’activitats destinades al compliment de criteris de consum responsable i fins a 5.000 grames en despeses d’innovació en locals comercials buits de l’entorn del Mercat Sagarra.

Les persones interessades hauran de presentar un pla d’empresa, amb la sol·licitud, que es podrà presentar fins el 30 de setembre a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC). És necessari demanar cita prèvia. El personal tècnic del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls assessorarà les persones que demanin la subvenció, realitzant el pla d’empresa i valorant els criteris socials o innovadors del seu negoci.

La grama és un mitjà de pagament digital impulsat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. El seu objectiu és estimular el comerç local i incrementar la circulació de diners entre els comerços de Santa Coloma.

 

Categories: Etiquetes: , , , , ,