Mostra Entitats de l’Economia Social Nadal 2018_2019

17 de desembre de 2018

L’Ateneu BNord estarà present a la Mostra d’Entitats de l’Economia Social de Nadal que organitza l’Ateneu Carme Claramunt del 21 de desembre de 2018 fins al 5 de gener de 2019 a Badalona. Mostra on trobareu informació de cooperatives, entitats i projectes de l’Economia Social i Solidària de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià.

L’Ateneu Carme Claramunt, situat a l’eix comercial del Passeig de la Salut de Badalona, ens ha fet arribar la proposta d’acollir una mostra oberta d’economia social i solidària a la seva seu, i convidar la ciutadania a la reflexió sobre el model de consum actual. És per això que l’Ateneu aquests dies estarà dinamitzat amb activitats i tallers i amb un punt d’informació per a qui vulgui apropar-se.

A més a més, el pròxim 3 de gener a les 19 h en el marc de la Mostra es farà la xerrada “Història i reptes del cooperativisme a Badalona” per Jordi Albaladejo (historiador expert en cooperativisme) i Anna Abellán (coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord).

Les cooperatives, entitats o projectes que vulguin formar part de la mostra podeu enviar un mail a info@ateneubnord.cat, o parlar directament abans del 19 de desembre amb:

Laia Sabater: 647 734 034 / Roger Sallas: 645 294 303

Categories: