Línia d’ajuts de l’AMB a noves activitats econòmiques i projectes de l’economia cooperativa, social i solidària.

2 de juny de 2021

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) preparar la tercera edició dels ajuts a noves activitats econòmiques i projectes de l’economia cooperativa, social i solidària.

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord facilitem una presentació en mode de resum de l’ajut, al qual podeu accedir a les seves bases regualdores per més informació en aquets enllaç:

Bases reguladores i convocatòria 2021 per a la sol·licitud i atorgament d’ajudes a noves activitats econòmiques i projectes en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària (versió en català).


Si teniu en marxa un projecte a Badalona, santa Coloma de Gramenet i/o Sant Adrià de Besòs que es trobi en l’àmbit de la cohesió social, la digitalització i la transició verda, entre d’altres, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. T’acompanyarem en la presentació del projecte.

Adjunt document resum explicatiu de l’ajut.


La tercera convocatòria “Ajuts a noves activitats econòmiques i projectes en l’àmbit de l’economia  cooperativa, social i solidària (ECSS)” de l’AMB, dotada amb 6.000,00 € per projecte, està oberta fins el 29/07/2021, data límit per presentar sol·licituds.

 Tota la informació per fer el tràmits de sol·licitud es poden trobar a l’apartat de tràmits de l’AMB, seleccionant “Desenvolupament Socioeconòmic”.

Animem a les entitats del Barcelonès Nord a participar. Per qualsevol dubte podeu contactar a coordinacio@ateneubnord.cat

Categories: