L’IMPO PARTICIPA A LA TROBADA DE MUNICIPIS COOPERATIUS

8 de març de 2017

L’IMPO va participar en la tercera trobada de Municipis Cooperatius que es va celebrar el passat divendres 3 de març a la seu de la Federació de Municipis de Catalunya. La presentació i benvinguda va estar a càrrec de Àlex Mañas Ballesté, vicepresident primer de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Federació de Municipis de Catalunya i segon tinent d’alcaldia de Badalona. El Director de la Federació de cooperatives, Guillem Perdrix, va valorar molt positivament el treball amb el mon municipalista, tant amb les diferents entitats locals com amb el Federació de Municipis.

Municipis Cooperatius és un programa impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya que per mitjà de convenis amb municipis de Catalunya, promou la difusió, creixement i sensibilització del cooperativisme de treball. Badalona es va integrar en aquest programa l’any 2016 i està desenvolupant diferents accions de sensibilització, assessorament i formació per a cooperatives.

Victor Galmés va fer un balanç del programa des del seu inici, actualment hi participen 21 municipis  que han desenvolupat un total de 58 activitats durant l’any 2016. D’aquestes 16 són activitats de difusió del cooperativisme, 15 d’enfortiment de cooperatives i 35 orientades a la creació de cooperatives. La trobada també va servir per presentar bones pràctiques i alguns instruments que ha desenvolupat la Federació de Cooperatives de Treball.

Categories: