L’EXPOSICIÓ ‘MEMÒRIA COOPERATIVA’ ATERRA A LA BIBLIOTECA DE CAN PEIXAUET

28 d'abril de 2017

L’exposició Memòria Cooperativa, el somni viscut de la cooperació social es trasllada aquest divendres, 28 d’abril, a la biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma, on s’hi estarà fins el proper 15 de maig. La mostra, que fins ara s’ha pogut visitar a la biblioteca del Fondo, repassa la història del moviment cooperativista i forma part de les accions previstes en el marc del Programa d’Ateneus Cooperatius 2017, del qual forma part Santa Coloma.

L’exposició es podrà visitar des d’aquest divendres per la tarda en l’horari habitual de la biblioteca (dilluns, dimecres i divendres, de 15.30 a 20.30 hores, dimarts i dijous, de 10 a 20.30 hores i dissabtes, de 10 a 14 hores). En paral·lel a la mostra, s’ha programat a la mateixa biblioteca de Can Peixauet una hora del conte especial, dedicada al cooperativisme. L’activitat familiar tindrà lloc el proper dimecres 10 de maig (18 hores).

La sessió, conduïda per la narradora Assumpta Mercader, tractarà els conceptes de la convivència, la pau, l’amistat, el civisme, la sostenibilitat i altres temes similars per aprendre els valors que es promouen des del cooperativisme i l’economia social. A través d’un recull de contes, s’explicaran les diverses maneres de fer les coses, amb l’objectiu de fer pensar i créixer els més menuts.

 

Categories: Etiquetes: , , ,