Presentació del llibre “L’economia solidària en cent paraules”

12 de juny de 2018

El pròxim 27 de juny, Joan Andreu Parra presentarà a l’escriptor Jordi Garcia Jané, cooperativista i participant actiu en diversos moviments socials a Catalunya, farà la presentació del seu llibre “L’economia solidària en cent paraules“.

En Jordi Garcia, pretén donar a conèixer els conceptes clau sobre l’economia solidària i les entitats referents a través de cent paraules, de cada una de les quals, aporta una definició, l’origen, les característiques, exemples i reptes. S’hi defineixen, doncs, termes com «autogestió», «consum responsable», «cures», «sobirania alimentària», «municipalització participativa» o «cooperativisme de plataforma».

“L’economia solidària en cent paraules” s’adreça a totes les persones que cerquen alternatives al capitalisme. Per tal de conèixer l’economia solidària, la persona lectora viatjarà des d’aquestes pàgines arreu del món i coneixerà gent normal com ella, que tiren endavant projectes increïbles.

La Presentació del llibre es realitzarà de 19 a 20.30h, dintre de “La tarda Betúlia” a l’Espai Betúlia (c/Enric Borràs, 43-47) de Badalona.

Categories: