L’Ateneu present a les fires de Sant Jordi i Sant Roc

9 de maig de 2022

L’Ateneu cooperatiu ha tingut parada per Sant Jordi a Santa Coloma el 23 d’abril i el 8 de maig a la Fira de Sant Roc a Badalona.

El Barcelonès Nord va recuperant l’activitat al carrer amb les mostres i fires d’entitats. Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord creiem important ser-hi presents per poder explicar en primera persona les possibilitats de fer economia des del cooperativisme i el suport que hi podem donar.

El passat 23 d’abril vam participar de la fira d’entitats de Sant Jordi a Plaça de la Vila de Santa Coloma Gramenet. Malgrat la pluja vam estar el matí establint contacte amb entitats i persones interessades en treballar amb els valors de l’economia social i solidària, alhora que donàvem a conèixer els productes i serveis que ofereixen les cooperatives del territori.

I el passat diumenge 8 de maig vam estar presents a la 38a Fira de Sant Roc a Badalona, impulsada per l’Ateneu Sant Roc, donant a conèixer els serveis que oferim i presentant-hi La Perifèrica, cercle sectorial de cultura cooperativa.

Per saber-ne més

Categories: Etiquetes: , ,