L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord col·labora en els premis Joan Vicente Castells

8 de maig de 2023

El proper dimecres 10 de maig de 2023 tindrà lloc l’entrega de premis Joan Vicente Castells als Treballs de Recerca, en l’àmbit de les ciències, dels alumnes de 2n de batxillerat dels instituts de Santa Coloma de Gramenet. Serà a les 19h a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina.

Els premis Joan Vicente Castells són una iniciativa del Centre d’Estudis de la Natura del Barcelonès Nord (CENBN), entitat amb qui col·labora l’Ateneu Cooperatiu en la promoció del cooperativisme i l’aposta per una transició ecosocial. Aquesta segona edició dels premis es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, el Museu Torre Balldovina, la cooperativa Abacus i s’ha incorporat l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord.

Als premis s’hi han pogut presentar estudiants de 2n de batxillerat matriculats el curs 2022-2023 als centres d’ensenyament de Santa Coloma de Gramenet. Poden optar al premi els treballs de recerca de batxillerat que tractin temàtiques relacionades amb l’àmbit de les ciències vinculades a temàtiques com l’ecologia i l’emergència climàtica, entre d’altres.

Vincular el cooperativisme a l’àmbit científic

L’Ateneu Cooperatiu s’ha afegit com a col·laborador en aquesta segona edició dels premis per seguir visibilitzant i vinculant el cooperativisme com una alternativa econòmica real en tots els àmbits. Per això, a més de la participació de la cooperativa Abacus, hem aportat la participació de membres del jurat vinculades a la ciutat, a l’aposta per la transició ecosocial i el cooperativisme.

Aquí trobareu la composició del jurat.

Saber-ne més

Podeu trobar més informació en el següent enllaç: https://cenbn.cat/ca/premi-jvc/ii-premi-jvc

Categories: Etiquetes: , , , , ,