L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord a la Fira de Nadal del Fondo

28 de novembre de 2019

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord participarà a la Fira de Nadal del Fondo amb una paradeta divulgativa els dies 20 i 27 de desembre. L’objectiu d’aquesta acció, que té com a lema A les festes de Nadal, consumeix de manera conscient i responsable, és donar a conèixer l’Ateneu i la seva tasca i promocionar les diferents entitats de l’economia social i solidària que tenen presència al nostre territori.

A part de la paradeta, s’han previst diverses activitats al voltant del consum més conscient i responsable. En aquest sentit, durant les dues jornades en què l’Ateneu instal·larà paradeta, es  comptarà amb la presència de dos projectes cooperativistes. El dia 20 la cooperativa participant serà Cosment Room, que ha programat una activitat per a les famílies. La setmana següent, el 27, serà el torn d’Opcions, que farà un taller sobre consum responsable al Nadal.

La Fira de Nadal està organitzada per l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma (ACI) i tindrà lloc del 3 de desembre al 7 de gener de 10 a 20 hores a la plaça del Rellotge.

Categories: