L’ATENEU COOPERATIU BNORD, ENTITAT DE REFERÈNCIA D’INICIATIVES D’ECONOMIA SOCIAL AL TERRITORI

Grameimpuls forma part de l’Ateneu del Barcelonès Nord. És un espai des d’on informem, assessorem, acompanyem i oferim suport a la creació de cooperatives, societats laborals, empreses socials o altres entitats sens ànim de lucre amb projectes econòmics.

L’Ateneu Cooperatiu BNord és l’entitat de referència al Barcelonès Nord en la difusió, impuls i acompanyament de les iniciatives de l’economia social i solidària. Alhora vol esdevenir el punt de trobada al territori per al foment del treball en xarxa i la intercooperació entre les organitzacions d’aquest tipus d’economia.

Des de l’Ateneu, assessorem a les persones que volen impulsar projectes d’economia social i cooperativa en tots els àmbits (qüestions jurídiques, financeres i anàlisi de la sostenibilitat econòmica) i donem suport en la transformació d’associacions, societats civils particulars o societats limitades en cooperatives.

Activitats per fomentar projectes cooperatius

També oferim espais d’incubadora destinats a oferir allotjament a projectes socials i cooperatius del territori i impulsem la creació d’una Taula Territorial de representació d’entitats de l’economia social i cooperativa. Les activitats i xerrades al voltant de la cultura emprenedora solidària són altres de les actuacions que es duen a terme des de l’Ateneu.

Si esteu interessats/des en algun dels serveis podeu posar-vos en contacte amb la seu de l’Ateneu a Santa Coloma de Gramenet a través de l’adreça electrònica ateneu@grameimpuls.cat o bé al telèfon 93 466 52 24. També podeu fer-ho amb la seu central a: info@ateneubnord.cat.