L’ATENEU COOPERATIU BNORD, ENTITAT DE REFERÈNCIA D’INICIATIVES D’ECONOMIA SOCIAL AL TERRITORI

26 de juliol de 2017

Grameimpuls forma part de l’Ateneu del Barcelonès Nord. És un espai des d’on informem, assessorem, acompanyem i oferim suport a la creació de cooperatives, societats laborals, empreses socials o altres entitats sens ànim de lucre amb projectes econòmics.

L’Ateneu Cooperatiu BNord és l’entitat de referència al Barcelonès Nord en la difusió, impuls i acompanyament de les iniciatives de l’economia social i solidària. Alhora vol esdevenir el punt de trobada al territori per al foment del treball en xarxa i la intercooperació entre les organitzacions d’aquest tipus d’economia.

Des de l’Ateneu, assessorem a les persones que volen impulsar projectes d’economia social i cooperativa en tots els àmbits (qüestions jurídiques, financeres i anàlisi de la sostenibilitat econòmica) i donem suport en la transformació d’associacions, societats civils particulars o societats limitades en cooperatives.

Activitats per fomentar projectes cooperatius

També oferim espais d’incubadora destinats a oferir allotjament a projectes socials i cooperatius del territori i impulsem la creació d’una Taula Territorial de representació d’entitats de l’economia social i cooperativa. Les activitats i xerrades al voltant de la cultura emprenedora solidària són altres de les actuacions que es duen a terme des de l’Ateneu.

Si esteu interessats/des en algun dels serveis podeu posar-vos en contacte amb la seu de l’Ateneu a Santa Coloma de Gramenet a través de l’adreça electrònica ateneu@grameimpuls.cat o bé al telèfon 93 466 52 24. També podeu fer-ho amb la seu central a: info@ateneubnord.cat.