“Si som el què mengem, mengem com volem ser?” Jornada sobre sobirania alimentària

6 de juny de 2019

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitzem el proper dilluns 17 de juny (a partir de les 18h) al Pompeu Lab (Pompeu Fabra, 22-24) la xerrada Si som el què mengem, mengem com volem ser?. L’acció, que compta amb la col·laboració del Programa de Dinamització de la Restauració de Santa Coloma 2019, pretén apropar el concepte de sobirania alimentària a les persones assistents des d’una quàdruple òptica: el/a consumidor/a final, l’intermediari, el restaurant i el/a productor/a.

Durant la jornada, gratuïta i oberta a tota la ciutadania, es donaran a conèixer experiències inspiradores d’iniciatives locals. El Conreu Sereny (cooperativa de producció agrícola), El Cabàs (cooperativa de consum) i Ca n’Armengol (restaurant amb distinció km0-Slow Food) participaran en l’activitat.

Les persones interessades poden fer la inscripció a través del correu electrònic ateneu@grameimpuls.cat, el telèfon 93 466 52 24 o omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç.

Aquesta xerrada s’emmarca en el programa d’activitats que l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitza per sensibilitzar sobre l’economia social i solidària al territori.

Categories: