Jornada sobre cooperativisme en l’àmbit de l’habitatge

25 de juny de 2018

El pròxim 5 de juliol, a través de Grameimpuls, organitzem la jornada Què és l’habitatge cooperatiu?, adreçada a la ciutadania, grups i entitats que vulguin conèixer un model que aposta per l’habitatge com a bé d’ús i no d’inversió. L’acció tindrà lloc al Pompeu Lab (Carrer Pompeu Fabra, 22) de 18 a 20 hores.

La sessió permetrà a les persones assistents aprofundir en el model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, així com al món de l’economia social i solidària en totes les seves dimensions, i coneixerem el projecte d’habitatge de La Borda.

El model d’habitatge cooperatiu és un model col·lectiu que permet desenvolupar projectes de convivència socials, participatius i solidaris. És un model que pot incidir en la transformació social, impulsant una economia solidària i sostenible que posa al centre el benestar i cura de les persones i el medi ambient.

Les persones interessades poden fer la inscripció aquí, trucant al telèfon 934 665 224 o fent arribar un correu electrònic amb les dades personals (Nom i Cognoms, DNI i telèfon de contacte) a l’adreça ateneu@grameimpuls.cat.

Categories: