Itinerari formatiu “Segell cooperatiu per a gestories”

17 de gener de 2024

Obrim una nova edició de l’itinerari formatiu “Segell cooperatiu per a gestories”, que forma organitzacions en gestió fiscal, laboral i comptable de les cooperatives.

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, conjuntament amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, ha reeditat les formacions “Segell coooperatiu per a gestories” adreçades a gestories i assessories del territori. És la tercera edició d’aquesta iniciativa, que prepara entitats que poden assessorar projectes econòmics des d’una perspectiva de l’economia solidària, al Barcelonès Nord.

Realitzar aquesta formació de 14 hores sobre gestió cooperativa i economia social i solidària, facilita a l’Ateneu una via de col·laboració per derivar-los projectes cooperatius, així com proporcionar-los materials i recursos útils en matèria de cooperativisme.

Us podeu inscriure a l’Itinerari formatiu, amb cinc sessions especialitzades. Inscripcions obertes aquí:

Itinerari per obtenir el segell

Apunteu-vos a la sessió d’actualització “Renovació del segell”, el dia 14 de febrer, adreçada a gestories i assessories que ja hagin fet un itinerari formatiu en alguna de les edicions anteriors.  Inscripcions obertes aquí.

A Santa Coloma de Gramenet ja han fet la formació l l’ Asesoría Nápoles, la Gestoria Rivero, l’assessoria Tramitalia TDA i el centre de formació TAU Formar. A Badalona l’ha fet l’assessoria Pereira.

Per saber-ne més


Sou una gestoria o assessoria i voleu fer aquesta formació?
Poseu-vos en contacte amb l’ateneu: info@ateneubnord.cat

Categories: