Introducció al Crowdfunding

12 de setembre de 2019

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord seguim amb les formacions dirigides a millorar els processos de finançament dels nostres projectes d’activitat econòmica. En aquest cas us convidem a la sessió de treball orientada a conèixer el funcionament de les plataformes de micromecenatge i quins aspectes hem de tenir en compte per a preparar la nostra campanya de finançament col·lectiu en xarxa. Per a aclarir tots aquests aspectes comptarem amb un especialista sobre la matèria.

S’establiran les bases del micro-mecenatge, tipologies de finançament i dades/usos.

Es podrà conèixer la metodologia Goteo i les diverses eines de finançament alternatiu que ajuden a plantejar, posant el  focus en el micromecenatge i matchfunding, i transformar la idea de projecte que estem generant comparant-la amb altres models  i també conèixer els criteris fonamentals a tenir en compte per tal de dur-la endavant.

 

Càpsula formativa de: Introducció al crowdfundig

Objectiu:

Conèixer les formes per accedir al finançament col·lectiu 

Continguts:

– Aspectes claus del crowdfunding

– Quins tipus de projectes puc finançar?

– Què cal per engegar la meva campanya

– La comunicació i difusió

– Generar una nova comunitat

Si és del vostre interés us esperem el proper dimecres, 25 de setembre de  17.00 h a 19.00 h a l’espai de La Sargantana Cooperativa (Carrer de Sant Sebastià, 2, 08911 Badalona, Barcelona)

Inscripcions

Per més informació podeu contactar al 93 464 22 16 o bé al correu: coordinacio@ateneubnord.cat

 

Categories: