Sessió informativa: Programa Treball i Formació – Línia ACOL

20 de febrer de 2024

Dimecres 6 de març de 2024 a les 10h del matí es farà una sessió informativa amb l’Associació ISIL a Santa Coloma de Gramenet per informar a les cooperatives, entitats i empreses que vulguin incorporar persones regularitzant la seva situació administrativa a través de la subvenció ACOL.

La línia ACOL del programa de treball i formació són subvencions destinades a un dels col·lectius més desprotegits i amb més risc d’exclusió social: les persones migrades en situació administrativa irregular que compleixin els requisits per obtenir una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social i puguin subscriure un contracte de treball. D’aquesta manera es pot contribuir a la seva inserció sociolaboral.

En aquest programa, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada a jornada completa, entre altres aspectes com la formació i acompanyament. En aquest sentit, per aprofundir i treballar al territori del Barcelonès Nord els diferents projectes que puguin optar, així com per exposar les possibles novetats de la subvenció, convoquem una sessió informativa. Aquesta serà de forma presencial dimecres 6 de març, a les 10h, al local de l’Associació per a la Inserció Social i Laboral -ISIL- (Avinguda dels Banús, 32 – Santa Coloma de Gramenet), qui a la vegada impartirà la sessió informativa.

Encara no hi ha data de resolució de la convocatòria, si sabem que les entitats beneficaries poden ser les administracions locals de Catalunya -o els seus organismes autònoms-, així com les entitats sense ànim de lucre amb centre de treball a Catalunya. Un dels requisits a tenir en compte és que aquestes entitats han de tenir com a mínim una persona assalariada en plantilla. Per tal de conèixer el programa organitzem aquesta sessió adreçada a les entitats sense ànim de lucre amb centre de treball a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs que compleixin aquestes característiques.


Vegeu també

Categories: Etiquetes: , , , ,