Habitatge cooperatiu amb Fundació la Dinamo

13 de setembre de 2018

El pròxim 18 de setembre, organitzem la jornada “Habitatge Cooperatiu amb Fundació la Dinamo”, adreçada a la ciutadania, grups i entitats que vulguin conèixer un model que aposta per l’habitatge com a bé d’ús i no d’inversió. L’acció tindrà lloc a La Sargantana (Carrer Sant Sebastià, 2) de 18:30 a 20:00 hores.

La sessió permetrà a les persones assistents aprofundir en el model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, així com al món de l’economia social i solidària en totes les seves dimensions.

El model d’habitatge cooperatiu és un model col·lectiu que permet desenvolupar projectes de convivència socials, participatius i solidaris. És un model que pot incidir en la transformació social, impulsant una economia solidària i sostenible que posa al centre el benestar i cura de les persones i el medi ambient.

Amb aquesta voluntat i detectats alguns dels principals problemes pel que fa a accedir a un habitatge digne a un preu just al nostre territori volem presentar-vos models alternatius d’organització que donin resposta a aquesta necessitat.

Categories: